Om oss

På Viktoria förskola ger vi barnen roliga och lärande upplevelser varje dag. Hos oss får ditt barn möta andra barn och vuxna som tillsammans är nyfikna utforskande, kreativa.

På förskolan finns två grupper med barn i åldrarna 4-5 år och en grupp med barn 1-4 år. Tillsammans gör vi varje dag till ett lekande, lärande äventyr. På Raus Plantering sätter vi språkutveckling i fokus och alla förskolor och skolan arbetar aktivt med litteratur som utgångskälla för lärandet.

På Raus Platerings förskolor samarbetar vi mellan avdelningarna i området. Vi har gemensamma öppningar och stängningar på Nyponrosens förskola.

Vårt närområde

På Raus Plantering kan ditt barn börja redan i förskola och sedan fortsätta ända till årskurs 6. I området finns förskolorna Rosenknoppen, Nyponrosen, Pinjen, Tallkotten, Nallen och Viktoria förskola, samt Raus Planterings skola, som är en F-6 skola.

På området finns familjecentralen Kompassen dit du är välkommen tillsammans med ditt barn 0-6 år. Här kan du och ditt barn delta i olika aktiviteter, träffa andra föräldrar och barn
förskollärare, socialrådgivare och bvc-sköterska.